Събития във Фестивал на Индия (2016)

Home »  МЕЖДУКУЛТУРНА ИДЕНТИЧНОСТ & МИГРАЦИЯ »  Събития във Фестивал на Индия (2016)

banner

Заедно с младите хора, с които работим, партньори и нови млади приятели, се включваме във Фестивала на Индия във Варна на 8 октомври 2016 г. Нашите фестивални събития са демонстрация на Индийски етно дрехи и бижута, Индийски танц с младите ни приятели от Международното френско училище и първата кампания на Фондация „Аморфа“ за набиране на дарения в подкрепа на нова истински междукултурна идея за младите хора.

За представянето на Индийски етно дрехи и бижута във Фестивал на Индия подбрахме с публично обявен конкурс момичета и жени с различна възраст, професионален опит, форма на тялото, цвят на кожата и етническа принадлежност. Те са звездите в нашето миниатюрното дефиле с 8 разкошни традиционни индийски костюма и бижута, представени от нашата международна група от страхотни момичета и жени във Фестивал на Индия Варна в Икономически университет – Варна на 8 октомври, събота, от 12:30 ч.

Индийски танц е дейност в рамките на културната и образователна инициатива Ville Multiculturelle :: Мултикултурен град на Младежка фондация „Аморфа“, Младежка група „Аморфа“ и EFIV – Международно френско училище – Варна. Индийският танц на младите ни приятели се проведе на 8 октомври, събота, от 15:30 ч. на сцената на фестивала.

По време на фестивала представихме за първи път пилотната инициатива за публично набиране и предоставяне на средства на млади хора, предприета от Младежка фондация „Аморфа“. Разберете повече за ИНИЦИАТИВАТА и допринесете за ангажираността на младежите от смесен произход и младите чужденци в общността и видимостта на техните идеи и принос.