Репортаж от първото издание на дискусионната поредица за психология и млади хора с тема „YouthGuide: Идентичност“

Home »  Аморфа Новини »  Репортаж от първото издание на дискусионната поредица за психология и млади хора с тема „YouthGuide: Идентичност“

On август 28, 2023, Posted by , In Аморфа Новини, With Коментарите са изключени

Първото издание на новата поредица за психология, психично здраве и теми, свързани с младите хора, с фокус YouthGuide: Идентичност, се проведе на 25 август 2023 г. в пространството на Аморфа Академия във Варна.

На срещата-разговор с доц. Ваня Христова, преподавател по специалност „Психология“ във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, присъстваха хора от различни възрасти, които с усмивка споделиха своите възгледи и опит по темата за изграждането на идентичност и кризите на идентичността, през които младите хора преминават. Заедно анализирахме как предизвикателствата пред всеки от нас могат да се превърнат в потенциал за развитие на личността.

Радваме се на споделените въпроси и красивите отговори, до които участниците достигнаха заедно с лектора ни – Ваня Христова и с модератора Есин Хюсеин, студент по специалност „Психология“във ВСУ и член на екипа на фондацията.

Едно е сигурно – след края на вечерта излязохме от Аморфа Академия заредени с положителни емоции и желание за споделяне на свои лични преживявания, получаване на обратна връзка, намиране на различни гледни точки и достигане до по-добри решения за нас и другите.

За нас беше удоволствие да стартираме поредицата #YouthGuide: Психология, посветена на взаимодействието между психичното здраве и младите хора. Очакваме ви на следващото ни събитие през септември. Следете ни за новите теми и гости!

Публикуваме фоторепортажа за събитието, представящ неговата атмосфера, подготвен от младия фотограф Филип Чиков.

Текст: Христина Трифонова, стипендиант на Младежка фондация „Аморфа“
Снимки: Филип Чиков, Младежка фондация „Аморфа“

FFC-04834

FFC-04708 FFC-04729 FFC-04733 FFC-04744 FFC-04779 FFC-04782 FFC-04783 FFC-04794 FFC-04755FFC-04800FFC-04834 FFC-04841 FFC-04844
Comments are closed.