Удължен срок за участие на младежи в АМОРФА ТРАЕКТОРИЯ – 22 август

Home »  Аморфа Новини »  Удължен срок за участие на младежи в АМОРФА ТРАЕКТОРИЯ – 22 август

On август 19, 2023, Posted by , In Аморфа Новини, By ,,, , With Коментарите са изключени

Крайният срок за кандидатстване на младежи на възраст 15 – 26 г. за организиране на първа изложба в АМОРФА ТРАЕКТОРИЯ – младежки творчески дебюти се удължава до 22 август 2023 г., 23:59 г.

Получени бяха общо 21 кандидатури на млади хора, развиващи се в сферата на визуалните изкуства, родом от Варна и/или живеещи в града, и в двете възрастови групи: 15 до 18 г. и 19 до 26 г. Въпреки това, поради изпращането на голям процент от кандидатурите в последните два дни на конкурса, екипът на програмата обяви в медиите предварително удължаване на срока с цел достигане до повече кандидати от по-младата категория участници. Целта на удължения срок е конкурсът да достигне до повече кандидати, особено сред по-младите на възраст 15-18 г., които се нуждаят от повече кураж за участие.

Регламентът се запазва, като кандидатствалите към първия срок ще получат бонификация.

Резултатите от първото издание на конкурса, което приключи на 18 август, ще бъдат оповестени на 21 август и ще определят участниците в първите две изложби – общо 4 младежи, по двама във всяка от възрастовите категории.

Резултатите от второто издание на конкурса със срок за кандидатстване 22 август ще бъдат оповестени на 25 август и ще определят участнците във вторите две изложби – отново 4 младежи, по двама във всяка възрастова категория.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНКУРСА И ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ

 

Comments are closed.