Кандидатствай за 1. #GirlsCode като част от екипа и 2. Доброволец в дейностите на фондацията през лятото и есента

Home »  Аморфа Новини »  Кандидатствай за 1. #GirlsCode като част от екипа и 2. Доброволец в дейностите на фондацията през лятото и есента

On юли 26, 2023, Posted by , In Аморфа Новини, By ,,,,, , With Коментарите са изключени

До края на месеца младежи на възраст от 16 до 29 г. могат да отговорят на отворените покани, отправени от екипа на Младежка фондация „Аморфа“ за включване в дейностите във Варна през предстоящите няколко месеца.

#GirlsCode / Организирай това!

Най-мотивираните момичета имат възможността да са част от новата инициатива в сферата на информационните технологии (IT) и дигиталната среда, стартирана заедно с двама от участниците на възраст 17 г. и 20 г. в „Аморфа Академия за създатели на културен живот“ 2022. В момента екипът разработва няколко малки инициативи в сферата и търси съмишленици сред момичетата и младите жени на възраст 16-29 г., желаещи да се включат в организационната подготовка. Умения и знания в програмирането не се изискват, въпреки че ще са от полза за екипа. Важен е интересът към света на дигиталните технологии и отговорното отношение към включването в работен екип с конкретна задача в полза на общността и развитието на младите хора. При интерес се попълва формуляр до 31 юли.

received_249432772607930

Доброволец / Запиши се!

Младежите, обичащи да учат и общуват, докато помагат, имат шанса да посветят част от летните си месеци на дейностите на Младежка фондация „Аморфа“ и „Аморфа Академия“ в полза на общността и младите хора. Възможността се предоставя с подкрепата на Младежка доброволческа служба към Община Варна, която осигурява дневни и пътни за градски транспорт на всеки от записалите се младежи на възраст от 16 до 29 г. Поради забавяне в процедурите, кандидатстването се осъществява в изключително кратки срокове. Желаещите да се запишат следва до 30 юли 2023 г. да попълнят формуляра за участие или да изпратят съобщение с името и телефонния си номер до някой от профилите на фондацият или академията в социалните мрежи (фейсбук, инстаграм). Въпроси и допълнителни уточнения ще се осъществят с обратна връзка от организаторите при заявяване на предварителен интерс по някой посочените начин.

ALX_3069

IMG_8217

 

IMG_8251

 

 

Comments are closed.