Breakwater Talks: 日本語 японски и български : Какво прави Япония нестандартна?

Home »  Аморфа Новини »  Breakwater Talks: 日本語 японски и български : Какво прави Япония нестандартна?

On февруари 20, 2018, Posted by , In Аморфа Новини, With Коментарите са изключени

Младежка фондация „Аморфа“ и Varna Games представят дискусия от поредицата „Breakwater Talks“ – „Вълноломни разговори“, която ще се проведе на японски и български език:
Breakwater Talks : 日本語 Японски и Български

Тема: Какво прави Япония нестандартна?

Гост: Ника Фукита

Дата: 22/02/2018, четвъртък
Час: 19:00 ч., продължителност 1 час и 30 минути
Място: Varna Games клуб за настолни игри – ул. „Котел“ №10, Варна България
СТРАНИЦА НА СЪБИТИЕТО
ВХОД СВОБОДЕН

В първото ни японско събитие за 2018 г. заедно с нашия нов гост и ново попълнение в японския екип ще разгледаме по-подробно повече от чудатостите на Япония. Страната на изгряващото слънце се отличава от всяка друга по безброй много признаци. Хората неслучайно си я представят като държавата на бъдещето. Японците са хора-ценители и перфекционисти. Затова създават невероятни комбинации от всевъзможни и вълнуващи ги събития и дейности. Ще ви направим съпричастни към тези разнообразни и нетипични забавления, правила и особености, чрез по-подробни културни разяснения, снимки, видео, музика и др.

17799042_1603780379650560_6181366790582879791_n

За гостa:

Ника Фукита е на 18 години. Ражда се в семейство със смесен брак, където бащата е японец, а майката – полу-българка, полу-рускиня. Родена е в България и живее тук, но всяка година пътува до Токио, за да прекара време с роднините си и да посети още нови и интересни места. Говори свободно Японски и все още се учи да пише, но 3 000 йероглифа не се научават за няколко месеца . Все още не е пътувала толкова из втората си родина, колкото ѝ се иска, но постепенно и това ще се случи. Ще ни разкаже за преживяванията си там и ще отговори на зададени от публиката въпроси през своята специфична гледна точка на японски или български.

940x624xDSC02979-1024x680.jpg.pagespeed.ic.G9GZ-oBsVC

 
Breakwater Talks: Български English Español Français 日本語 (японски) 한국어 (корейски) Русский Português

Breakwater Talks – или вълноломни разговори – е седмична поредица отворени дискусии, организирани от Младежка фондация „Аморфа“ и партньори, на разнообразни теми, представени от лектор или специален гост. Протичат изцяло на съответния език без превод. Изданията на японски или корейски език са в съчетание с английски или български.

breakwater talks

Comments are closed.