Breakwater Talks: English : Успехът на младия творец – сам или в прегръдката на продуцента

Home »  Аморфа Новини »  Breakwater Talks: English : Успехът на младия творец – сам или в прегръдката на продуцента

On април 17, 2017, Posted by , In Аморфа Новини, With Коментарите са изключени

Младежка фондация „Аморфа“ представя английското издание на дискусионната поредица Breakwater Talks : English.

Тема: Успехът на младия творец – сам или в прегръдката на продуцента

Гост: Мирян Костадинов – MIRY

 
Език: Английски (без превод)
Място: Съвременно пространство – ул. „Марко Балабанов“ № 23
Дата: 19 април 2017 г., сряда
Час: 19:00 ч. / 1 час и 30 мин.
Вход: 5 лв. дарение

○ Рецепта за успех: текстове, музика, имидж, албуми, участия на живо
○ Има ли място за младия творец: местният и чуждестранните пазари в музикалния бизнес и достъпни ли са те
○ Роля на фенската култура в 21 век: как се създават млади идоли и какво може да се научи от впечатляващата южнокорейската музикална индустрия

За госта:
Мирян Костадинов – MIRY е роден през 1992 г. в град Севлиево. Завършва „Изящно изкуство и дизайн“ с отличен успех в Англия. Започва да се занимава с музика на 18 години като пее и свири на акустична китара. Излиза да свири на улицата и събира много добри оценки от публиката, което му показва, че трябва да се развива в тази посока. Участник е в музикалния формат „X Factor”, като става любимец на голяма част от зрителите и набира популярност. Продължава активните си клубни и фестивални участия.
През 2015 г. постига голям успех с излизането на сцената на Международния фестивал на поп и джаз музиката в Сеул. В Южна Корея, благодарение на българското посолство и Корейската фондация, се среща с най-големите продуценти в бизнеса и осъществява съвместни медийни участия с една от най-популярните корейски поп групи. През същата година става част от музикалния лейбъл „Homeovoxmusic”. В края на 2015 г. издава своя първи официален сингъл „I Won’t Pray”. Дебютният клип към парчето само за няколко седмици достига 160 000 гледания в YouTube. В началото на април 2016 г. се състоя официалната премиера на видеото на MIRY към втория му сингъл “You Already Know”. Парчето е саундтрак към късометражния филм на Димитър Стафидов „Talking to Al”. Отново през миналата година Мирян представи своя най-нов авторски сингъл, носещ името “Blood Money”. Видоклипът към него е заснет от екипа на Clamer Design и режисьора Благослав Николов, осъществили и видеопроекта по дебютния клип на Мирян – “I Won’t Pray”.

***

СТРАНИЦА НА СЪБИТИЕТО

***

Breakwater Talks: Български English Español Français 日本語 (японски) 한국어 (корейски)

Breakwater Talks – или вълноломни разговори – е седмична поредица отворени дискусии на вълнуващи теми, представени от лектор или гост, изцяло на английски, испански или френски език. Изданията на по-малко говорените в града японски или корейски език протичат с ползването и на помощен език – английски или български.

Дискусиите са насочени към всички, които се интересуват от динамкиката на света и искат да владеят свободно повече езици. Търсим ги сред младите професионалисти, кандидат-студенти, студенти във Варна, студенти от Варна в университети в страната и чужбина, чуждестранни студенти, местни чужденци, млади хора и всеки, имащ мотивация да развива себе си. Подгответе се за предварително обявената тема, чуйте позицията на другите, имайте информирано мнение, споделете го и го защитете. Дискусиите на съответния език сме избрали да се случват в приятно градско пространство, където можете да срещнете езика и неговата култура ежедневно.

Comments are closed.