Индийски танц, автентични облекла и дарителство във Фестивал на Индия

Home »  Аморфа Новини »  Индийски танц, автентични облекла и дарителство във Фестивал на Индия

On октомври 8, 2016, Posted by , In Аморфа Новини, With Коментарите са изключени

Подготвяме участието си в три дейности, с които ще се включим във Фестивала на Индия във Варна на 8 и 9 октомври 2016 г. Това са демонстрация на Индийски етно дрехи и бижута, Индийски танц с младите ни приятели от Международното френско училище и първата кампания на Фондация „Аморфа“ за набиране на дарения в подкрепа на нова истински междукултурна идея за младите хора.

За представянето на Индийски етно дрехи и бижута във Фестивал на Индия подбрахме с публично обявен конкурс момичета и жени с различна възраст, професионален опит, форма на тялото, цвят на кожата и етническа принадлежност.

Присъствайте на миниатюрното дефиле с 8 разкошни традиционни индийски костюма и бижута, представени от нашата международна група от страхотни момичета и жени във Фестивал на Индия Варна в Икономически университет – Варна на 8 октомври, събота, от 12:30 ч.

Индийски танц е дейност в рамките на културната и образователна инициатива Ville Multiculturelle :: Мултикултурен град на Младежка фондация „Аморфа“, Младежка група „Аморфа“ и EFIV – Международно френско училище – Варна. Вижте Индийския танц на младите ни приятели от Международното френско училище във Варна. Момичетата ще танцуват утре, 8 октомври, събота, от 15:30 ч. на сцената на фестивала.

По време на фестивала може да подкрепите първата инициатива за публично набиране и предоставяне на средства на млади хора, предприета от Младежка фондация „Аморфа“. Разберете повече за нея и допринесете за за ангажираността на младежите от смесен произход и младите чужденци в общността и видимостта на техните идеи и принос.

Присъединете се към нас и научете повече за дейността ни на 8 и 9 октомври в Икономически университет – Варна.

img_6518

Comments are closed.